Optimalisatie
Je hebt het gevoel dat je niet het volle potentieel van je zaak benut. Misschien is het wel het moment voor een analyse van je huidige zaakvoering. Een frisse kijk op je structuur en organisatie, met een positieve en opbouwende benadering.
- Menu-engineering: optimalisatie van je menukaart door middel van marketing-tools en correcte F&B berekeningen
- Ik leer je een correcte cost-control te voeren, je kosten onder controle te houden en zo je omzet te maximaliseren
- We bekijken samen jouw partners, leveranciers: wat kan beter, anders, waar kunnen we optimaliseren en uitbreiden
Welke producten en diensten kan jij nog meer aanbieden om zo meer omzet te genereren voor je zaak? We analyseren samen de mogelijkheden en maken de juiste keuzes - Traiteurdienst? Hoe zorg je voor een vlotte afhandeling van bestellingen en betalingen? Hoe kunnen we het klaarzetten van de gerechten efficiënter te maken. Door middel van een eenvoudig te beheren webshop maximaliseer je jouw bestellingen en minimaliseer je de administratieve last
_
Aan de hand van mystery visits in restaurants en hotels wordt een analyse opgemaakt van de gastenbeleving. Vanaf het moment waar de gast beslist om en reservatie te maken tot en met het laatste contact met de gast. Elk element wordt kritisch bekeken en op een positieve manier aangepakt. Optimalisatie en vereenvoudiging zijn hier het doel.
Ik ben Céline Leys jouw Hospitality Consultant. Zin in een koffie?
Neem contact op met me, je bent meer dan welkom voor een vrijblijvend gesprek, en koffie uiteraard!
bel mij op 0478 61 59 62 of stuur een mailtje naar celine@hospitalityconsultant.be