Céline
  • Célinejouw hospitality consultant
  • Céline Leyskorte voorstelling
  • Concept ontwikkelingik ben een klankbord voor al jouw nieuwe ideeën
  • Optimalisatiewat kan beter, anders, waar kunnen we optimaliseren
  • Marketingonline en offline marketing
  • Administratieik schep orde in de chaos
  • Opleidingenhands-on sessies waarbij ik jou leer hoe je een specifieke tool kan gebruiken
  • Contactneem vrijblijvend contact op
  • Menu Menu
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • LinkedIn

Opleidingen

In korte, hands-on sessies geef ik jou een antwoord op je vragen omtrent specifieke tools. Hoe kan je programma’s als Word, Excel, Canva, Mailchimp, WordPress… gebruiken zonder dat je een specialist ter zake moet worden.

De tools moeten je helpen om jouw business te professionaliseren, dus we zetten ze in waar nodig.

  • Ik leer je hoe je zelf je teksten en menukaart op je website kan aanpassen, nieuwe foto’s plaatsen, openingsuren aanpassen etc. Ook leer ik jou hoe je je eigen webshop en afhaaltraiteur moet beheren en aanpassen.
  • ik maak samen met jou templates op voor het opstellen van offertes, facturen, contracten en mailings. Makkelijk aanpasbaar, met de bedoeling dat je dit in de toekomst helemaal zelf kan beheren. 

_

Interne opleidingen voor je werknemers om je onderneming een boost te geven en je personeel te betrekken bij je zaak. Onderwerpen als hospitality, gastenbeleving, optimalisatie en organisatie kunnen aan bod komen. 

Misschien wil je de creativiteit van je personeel triggeren? Met methodes als design thinking en service design stimuleren we je werknemers om mee te denken over de toekomst van je bedrijf en leren we hen om op een positieve manier mee te denken.

_

Als gastspreker geef ik sessies voor ondernemingen en organisaties rond verschillende onderwerpen. In de interactieve opleidingen wil ik mijn passie voor hospitality delen met het publiek.

Mogelijke gastprekersessies:

  • “Menu-engineering: optimaliseer je menukaart met concrete tips & tricks”
  • “Restaurantoptimalisatie: maximaliseer je omzet door te focussen op je kosten”
  • “Design thinking: los complexe problemen op en stel je gast centraal”
  • “Business event management: tijd om business events af te stoffen”
  • “Conceptontwikkeling: breng structuur in je ideeën”
Horeca coach, Horeca consulting, Horeca consultant, Restaurant optimalisatie, Omzet maximaliseren, Start-up, Horeca concept, Restaurant consultant, Restaurant omzet , Traiteur, Traiteur eindejaar, Optimalisatie horeca, Menu engineering, Conceptontwikkeling, Horeca start-up, Hotel, mystery guest, Gastspreker horeca, Nieuw restaurant

Ik ben Céline Leys jouw Hospitality Consultant. Zin in een koffie?

Neem contact op met me, je bent meer dan welkom voor een vrijblijvend gesprek, en koffie uiteraard!

bel mij op 0478 61 59 62  of stuur een mailtje naar celine@hospitalityconsultant.be

0 + 4 = ?

© Copyright Céline 2020 - Made with love by Tigerous
Scroll naar bovenzijde