Céline
  • Célinejouw hospitality consultant
  • Céline Leyskorte voorstelling
  • Concept ontwikkelingik ben een klankbord voor al jouw nieuwe ideeën
  • Optimalisatiewat kan beter, anders, waar kunnen we optimaliseren
  • Marketingonline en offline marketing
  • Administratieik schep orde in de chaos
  • Opleidingenhands-on sessies waarbij ik jou leer hoe je een specifieke tool kan gebruiken
  • Contactneem vrijblijvend contact op
  • Menu Menu
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • LinkedIn

Marketing

Marketing als essentieel onderdeel van je bedrijfsvoering. Online visibiliteit en interactie met je gasten, maar met een minimale impact op de kern van je zaak. Jij focust op je sterktes, wij zorgen voor de rest. Ik leer je hoe je op een tijdsbesparende manier een efficiënte marketing moet voeren, zonder maandelijkse kosten. De essentie, daar gaan we voor.

Online en offline marketing

  • Maak een aantrekkelijke website en webshop, ik help jou op weg, breng je in contact met de juiste mensen en zorg dat je budgetvriendelijke, makkelijk te onderhouden en sprekende website hebt voor je zaak 
  • Professionele fotografie om op al jouw online media te zetten 
  • Beheer je eigen social media of laat je professioneel begeleiden. beheer verschillende social media-kanalen tegelijkertijd en zorg voor meer visibiliteit voor je onderneming
  • Opmaken van brochures, flyers en templates. Zet jezelf en je brand in de kijker, laat je gasten weten wat je hen kan bieden, en doe dat op een professionele manier. Vertel je verhaal.
  • Ik leg contacten bij reguliere pers en (online) magazines.
  • Ik schrijf teksten voor jouw website, mailings, brochures, flyers etc. Laat mij jouw verhaal vertellen.

Organisatie van events

  • Het organiseren van je openingsevent met directe impact op je klantenbestand
  • De organisatie van incentives voor je personeel 
  • Hulp bij de organisatie van klantenevenementen
Horeca coach, Horeca consulting, Horeca consultant, Restaurant optimalisatie, Omzet maximaliseren, Start-up, Horeca concept, Restaurant consultant, Restaurant omzet , Traiteur, Traiteur eindejaar, Optimalisatie horeca, Menu engineering, Conceptontwikkeling, Horeca start-up, Hotel, mystery guest, Gastspreker horeca, Nieuw restaurant

Ik ben Céline Leys jouw Hospitality Consultant. Zin in een koffie?

Neem contact op met me, je bent meer dan welkom voor een vrijblijvend gesprek, en koffie uiteraard!

bel mij op 0478 61 59 62  of stuur een mailtje naar celine@hospitalityconsultant.be

0 + 4 = ?

© Copyright Céline 2020 - Made with love by Tigerous
Scroll naar bovenzijde